Křesťané nás okradli o tisíce let minulosti

14.03.2012 21:33

V letošním roce bychom podle slovanského kalendáře měli rok 7520. Ale nemáme. Píše se rok 2012 n.l..

 

Proč?

 

Před 7520 lety v den podzimní rovnodennosti byl uzavřen mír ve Hvězdném chrámu mezi Bílou Rasou (starými Slovany) a Velkým Drakem (starými Číňany). Tehdejší Slované vytvořili nový kalendář, aby se pro potomky do daleké budoucnosti uchovala vzpomínka na toto velké vítězství. Symbolem vítězství se stal Bílý jezdec na koni propichující kopím Draka. Měl zanechat budoucím pokolením obrazovou zprávu o hrdinství předků, velké vítězné válce. Jak je vidět, tento symbol je velmi starý a pro Slovany velmi významný. Křesťanství ale ve svém „mírumilovném“ tažení napříč světem jej Slovanům účelově ukradlo a jako obraz „sv.Jiří na koni propichující hada“ začalo využívat pro své účely, přestože nemá žádný vztah k dějinám křesťanství.

Slovanský kalendář se používal dlouhá tisíciletí, dokud jej křesťanství nezačalo násilně zaměňovat za svůj – nejdříve juliánský, potom gregoriánský, který je v současné době uznávaný celosvětově.

Ne všude ale křesťanství prosadilo svou vůli hned. U nás v Čechách se o změnu pokoušel v r. 1582 arcibiskup Martin Medek z Mohelnice, ale neuspěl. Změnu na gregoriánský kalendář prosadil až Rudolf II. v roce 1584.

Rusko odolávalo déle, ke změně zde došlo až po násilném dosazení Petra I. Romanovce na trůn. Ten nechal přepsat všechnu genealogii, aby vyhovovala mocenským zájmům křesťanství. Přijal v r. 1700 juliánský kalendář, a tak Rusko skočilo z roku 7208 do roku 1700 n. l.. Juliánský kalendář byl používán až do r. 1917, kdy byl reformován na gregoriánský.

 

Tak Slované přišli o 5508 let svých novodobých dějin díky rozpínajícímu se křesťanství,

které si zotročovalo celé národy a všem vnucovalo svoji vůli a směr. Slované byli prohlášeni za primitivy a pohany, kteří teprve kolem 9. – 10. st.n.l. spatřili světlo světa. (Cílená lež, která funguje i dnes.) Nově nastolený kalendář již neodpovídal rytmům Přírody a Matky Země. Zároveň s ním byla Slovanům vnucena víra v jednoho boha, křesťanského boha, který se v Rusku zahalil do pláště pod jménem „pravoslavná církev“. (Název „pravoslavný“  byl převzatý z původní slovanské víry, aby zahalil zlo, které přinášelo křesťanství, a křesťanství tak mohlo ovládnout slovanský národ). Tím započal rozpad ruské (ale i slovanské) duše zevnitř.

Nástup Světla na Zemi

Dnes by se mohlo zdát - „dílo zkázy dokonáno“, vždyť ani sami současní Rusové o své minulosti nevědí. Naštěstí to ale neplatí. Svědčí o tom i moje řádky, které čerpají ze zachovaných slovansko-árijských véd a dalších pramenů a archeologických nálezů, které se vynořují ze tmy. Byly buď pečlivě chráněny před zničením, nebo zasunuty do muzejních sklepů jako nepohodlné nálezy nezapadající do veřejně proklamované a uměle vytvořené historie.

 

Rokem 7128 (1620 n.l.) začala velká doba Temna, která právě končí. Vynořují se mnohé důkazy o starobylosti Bílé Rasy, o tom, že jsou Slované bohorození (jsou přímými prapra-vnuky slovanských Bohů), ale i důkazy o původu ostatních národů žijících na této Zemi = Planetě. Praví potomci Slovanů současné změny prožívají velmi silně, protože k tomu mají největší genetické předpoklady, dědictví po předcích - Bozích.

Otevírají se jim energetické kanály (celkem 16) a čakry (9), jimiž se napojují na energetickou mřížku Země i Vesmíru, aby získali zpět napojení na Vyšší energie.

Proto se otevírejte novému poznání, přijímejte nové energie, pracujte hlavně sami na sobě, se svou intuicí a srdcem, abyste jako noví lidé vstoupili do nadcházejícího období Světla.   

 

 

 

Zdroj: www.vedy.sk

https://www.wmmagazin.cz

https://cs.wikipedia.org

https://leva-net.webnode.cz

https://georgij-sidorov.info/

kniha: SLOVANSKO-ÁRIJSKÉ VÉDY – Potvrdenie knihy Svetla (Veleslav, Dobrohnev, Svetozár) Slovanské ponímanie sveta (Darijar, Jarosvet, Mlava)