Slunce, sluneční brýle a oči

17.11.2012 16:16

Máme konec krásných slunečních dní, kdy po delší době na nás z oblohy shlížel ten hřejivý „kotouč“. Ale užili jsme si dost. Oblohu pokryly chemtraily a opět máme šedivo a zataženo. Jimi se ale dnes zabývat nechci, i když k danému tématu také přispívají.

 

Slunce.

Bez jeho paprsků by na zemi nebyl život. Díky spojení energií Slunce a Země, bytostí stejně živých jako jste vy nebo já, je na Zemi život.

Matka Země - Živa – jak příznačný slovanský název – život plodí,

Otec Slunce – Jarilo, mu dodává energii.

Odtud i slovo RADOST = RA – slunečnost + DOST = hodně, dost slunce.

Ke svému radostnému, spokojenému a šťastnému životu potřebujeme hodně sluníčka.

 

O očích se říká, že jsou bránou do duše, do naší nesmrtelné podstaty, našeho Vědomí. Toto Vědomí sídlí v srdci. Proto je pro nás důležité Slunce a jasné slunečné dni. Někteří praktikují i dívání se do Slunce. Aktivují tím šišinku, zbavují se depresí a vylepšují si zrak. Ale to není jen tak jednoduché. To se musí umět, protože dvou až tří vteřinový upřený pohled do Slunce během dne může nevratně poškodit zrak.

Proto nedoporučuju experimentovat, ale nastudovat patřičné návody a doporučení.

 

Proč ve všech pohádkách a pověstech s prvními slunečními paprsky končí moc temna? Proč je se Sluncem spojeno vše krásné? Proč je nám bez Slunce smutno a jen se ukáže mezi mraky je nám lépe u srdce? Jak je to vše spojené? Proč posledních několik desítek let nosíme sluneční brýle, když před tím je nikdo nepotřeboval?

Slunce

Za mého mládí byla ještě k dostání do zelena zabarvená skla ve slunečních brýlích, které nás mají chránit před slunečním zářením. U zelené barvy je prokázáno, že škodí nejméně. Zelená je barvou přírody a oči pohledem do zelené barvy odpočívají. Ale vymizely z trhu. Teď koupíme převážně různé odstíny šedé až černé. To jsou barvy spojené s temnotou. To ale není to hlavní. Všude nám říkají, jak důležité je si chránit zrak. Nikdo nám už ale neřekne, že nošením slunečních brýlí se odstavujeme od přílivu pro nás životodárné sluneční energie.

Bez této energie živoří naše Vědomí v centru srdce.

Jejímu přílivu brání jakákoli překážka, třeba i zavřené okno, přes něž se díváme ven. Naše Vědomí potřebuje přímé sluneční záření.

Potřebuje ho ke své aktivaci i šišinka.

Má-li šišinka dost přímé slunečné energie roste i po padesátce, kdy se u většiny populace již zmenšuje. Většině populace ale chybí tato základní výživa, proto se šišinka nikdy v průběhu života nedokáže aktivovat a Vědomí zůstává v centru srdce spát. Protože doma za zavřenými okny energii nedostáváme (snad jen cítíme lepší náladu) a venku se od ní odstavujeme dobrovolně nošením slunečních brýlí. Jak opět rafinované. K tomu si lidé myslí, jak nedělají dobře, když brýle používají.

 

Navíc si proti slunečním paprskům zakrývají pokožku a brání se tak sluneční lázni. Ti, kteří se sluneční lázni vystaví, na sebe většinou opakovaně nanáší spoustu chemických krémů s UV filtry. Jak se pokožka zahřívá, otvírají se i její póry. Místo aby docházelo k odplavení odpadních látek z těla pocením, dochází ke vstřebání toxinů z krémů, které následně způsobují kožní problémy až rakovinu kůže.

Takže ne Slunce, ale chemie nám vřele doporučovaná způsobuje nemoci.

 

Já Brýle nenosím. Byly pouze výjimečné situace, kdy jsem je použila. A zrak mi sluníčko nijak nepoškodilo. Ba naopak. Za plného slunečního dne mám spíš pocit, že oči regenerují. Také jsem ráda na slunci, ale nepoužívám žádné krémy. Pokud ano, tak až po slunění a bez chemických přísad. A ačkoli jsem na slunci často a hodně, nemám žádné kožní problémy.

 

Mohu jen doporučit, abyste si postupně na sluníčko znovu zvykali, abyste na ně opět zvykali své oči.

Přijímejte energii ze Slunce a postupně prodlužujte pobyt na něm bez ochrany očí a těla. Píšu postupně. Oči i pokožka si musí zvykat na tuto přirozenou energii postupně, protože jinak by to mělo opačný dopad – a to poškození zraku a spálení kůže. Jako kdybyste po letech pobytu ve tmě nebo šeru vyšli na světlo a Slunce. Oslepli byste a spálili se. Stejně tak si oči i kůže musí zvykat přijímat světlo a sluneční energii bez ochrany.

 

Sluneční energie nás živí a dobíjí.

Zaleťte si za ní, když je obloha potažená chemtrails :)))

 

Kde koupit Let balónem?
v e-shopech
od
(Zdroj: Heureka.cz)

 

Když se ji naučíme přijímat, potřebujeme daleko méně stravy, nebo vůbec žádnou. Potřebujeme ale i energii Matky Země, proto je nutné chodit denně naboso a vědomě přijímat její energii.

 

 

Tím budou energie našich Vesmírných rodičů Matky Živy a Otce Jarily vyrovnány a my nebudeme potřebovat stravu, která je stále více plná chemikálií, stále méně obsahuje živin, a v důsledku toho nám stále více škodí.

 

Zajímáte-li se více o vitariánství a dívání se do Slunce, můžete číst tady: https://forum.vitarian.cz/viewtopic.php?f=3&t=1314&start=0&sid=708a3a6dde80e42ee8fb942985dc0f69&view=print  

 

Své zkušenosti napište prosím na fórum www.jimedobre.cz

Těším se na ně.