Umělé mraky a octování

06.09.2012 00:01

Od zimy, kdy jsem nafotila své první chemtrails, pozoruji oblohu čím dál více. Zjišťuji, že přírodní oblačnost je k vidění čím dál méně, že den bez chemtrails už dlouho nepamatuji, že modrá obloha není modrá mého mládí, ale je vždy zastíněna cáry nasprejovaných mraků, které v odpoledních hodinách většinou vytvoří jejich souvislou vrstvu, a ta zastíní modř úplně.

Nejsou to jen mé postřehy.

Až jsem náhodou při hledání informací o těchto "mracích" narazila na informaci, že se chemické mraky dají rozpustit pomocí octa:

https://orgo-net.blogspot.cz/2011/10/meteorolog-o-pusobeni-octa.html

Připadalo mi to jako bláznovství a ani mě nenapadlo, to zkusit. Až do této neděle.

Od rána bylo zataženo černými mraky, které nebyly úplně přirozené, což z fotografií pořízených mobilem není možná úplně vidět.

Chemtrails a octování

Naplnila jsem nádobu na rosení květin octem a vyrazila na zahradu z dosahu všech keřů a stromků. A začala milý ocet stříkat do ovzduší. Asi po půl hodině se začal tvořit kruh (viz 2. fotografie). Náhoda?

Chemtrails a octování

  Asi po další hodině se tento kruh ještě zvětšil a jasně bylo vidět ohraničení mezi tmavými černými mraky a světlejším kruhem nad námi (viz 3. fotografie).

Chemtrails a octování

Mraky se sice úplně nerozpustily (buď bylo málo octa nebo hodně mraků :D), ale to jasné ohraničení světlejšího kruhu naznačuje, že to octování asi opravdu funguje a že se tím můžeme bránit proti chemtrails.

Vyzkoušejte a udělejte si názor sami, informací na internetu je dost ;) :).

A ještě jedna poznámka.

Tato svinstva dýcháme, jíme, pijeme a přijímáme i pokožkou. Proto je důležité je z těla čistit a odstraňovat. Jedním z nejlepších přírodních "kartáčů" je chlorella, která dokáže odstranit právě i těžké kovy, které se jinak v našem těle usazují. Pokud zařadíte do svého jídelníčku několik tabletek této lisované řasy, pomůžete svému tělu. Stejně funguje ganodrma lucidum, hlíva ústřičná a další přírodní produkty.