Význam dne 11.11.2014

11.11.2014 11:07

Dnes ráno, když jsem si sedla k počítači a k práci, první co na mě „vykouklo“ byla výstraha pro dnešní den plný jedniček. Až se mi z toho udělalo těžko a zamotala se mi hlava. Přeci se ale nenechám semlít něčí předpovědí napětí vyplývající z mnoha jedniček v datu. Podívala jsem se na náš slovanský kalendář a napětí bylo rázem pryč. Dnešní den krásný.

 

Gregoriánský kalendář není náš, cifry jsou bez hlubinných obrazů, jen jim byl jakýsi význam přiřazen, kabala je na ústupu. Dnešní den 11.11.2014 by měl podle těchto významů překypovat energií, kterou nemusí každý zvládnout. Může to potom vypadat, jako když bouchne papiňák – velká míra agrese a nekontrolovatelného chování.

 

Jaký je ale tento den podle našeho původního slovanského kalendáře?

Dnes je 9. den 2.měsíce roku 7523, zapsáno bukvicemi:

 

  Айлетъ  

 

Bukvice „fita“ označující dnešní představuje napojení na Přírodu a přijímání Přírody skrz svůj vlastní vnitřní svět.

 

Měsíc „Айлетъ“, druhý měsíc slovanského kalendáře, je měsícem Dostatku, sběru plodů matičky Země, svateb, kdy se mladí obdarovávali, stavěli domy a začínali svůj život v blahobytu stejně tak, jako se v blahobytu počínal nový slovanský rok. Byl to ale i měsíc změn, na jehož počátku bylo ještě teplé podzimní počasí, ale na jeho konci již první mrazíky hlásily nástup zimy.

 

Rok 7523 v obrazu bukvic: Země – základ našeho Života – rodí v nás hrdost a šlechetnost, kterou přijímáme prostřednictvím Potoku Poznání - otevírajícím se každému jednotlivci na jeho úrovni možností přijímání – a tyto informace předáváme – šíříme – dál pomocí mluvené řeči, do níž překládáme přijaté obrazy.

 

To je můj pohled na dnešní den. Žádné obavy z napětí a z přemíry jedniček v datu. Je to jen otázka našeho vnitřního nastavení, jak sebou necháváme a necháme manipulovat.

 

Každý den je krásný. Je takový, jaký si ho sami uděláme.

 

Přeji Vám jen samé krásné a pohodové dny prozářené Světlem ve Vás.