Japonská Chlorella

16.08.2012 00:27

Sladkovodní řasa Chlorella Yaeyama s certifikátem Organic
Japonská Chlorella Yaeyama je sladkovodní řasa, pěstovaná v čistém prostředí ostrova Ishigaki. Více než 35 let zkušeností zaručuje nejvyšší kvalitu biotechnologie pěstování i zpracování. Tato japonská chlorella patří k nejvyšší třídě kvality v Japonsku i ve světe a proto je také jednou z nejvíce žádaných na světovém trhu.
Složení ve 100g:
Energie 1776kJ
Bílkoviny 67,5g
Sacharidy 2,1g
Tuky 13,4g
Vápník 327mg
Hořčík 279mg
Železo 164mg
Chlorofyl 3,71g
Beta karoten 86,1mg
Vitamín E 22,6mg
Vitamín B12 8 mcg
• excelentní zdroj přírodních vitamínů a minerálů
Obsahuje 19 aminokyselin (včetně všech esenciálních, nezbytných pro lidský organismus), se všemi hlavními vitamíny (kromě vitamínu D který si tělo vytváří samo) a všemi hlavními minerály.
• působí synergicky
Díky přírodní formě a vazbě všech látek je jejich účinnost podstatně vyšší. 3g Chlorelly dodají dostatečné množství vitamínu C. Díky luteinu, přírodnímu pigmentu, chrání oči. O 22% se zvýší schopnost organismu zabudovávat železo (díky přirozené přítomnosti vitamínu C a chlorofylu) a komplexnímu účinku na trávicí systém. Díky obsahu fosforu se lépe vstřebává také vápník
• buněčný regenerátor
Obsahuje přírodní růstový hormon, který stimuluje regeneraci buněk. Výzkumy a studie ukazují, že děti, jedí-li Chlorellu rostou rychleji. Po dosažení našeho růstového maxima, Chlorella dále stimuluje buněčné tkáně k regeneraci a opravuje poškozenou kožní tkáň. Proto se extrakty z řas používají i v nejkvalitnější kosmetice.
• zvyšuje svalový výkon
Jednoznačně zvyšuje výkon a energii. Ovlivňuje totiž kvalitu a velikost i množství červených krvinek a tím dochází k lepšímu zásobování svalů kyslíkem. Přitom zcela bezpečně a přirozeně, na rozdíl od chemických stimulantů.
• upravuje krevní hodnoty
Lékařské studie jednoznačně dokazují, že jíte-li pravidelně Chlorellu, upraví se váš krevní tlak a sníží se vysoká hladina cholesterolu. Bez vedlejších účinků.
• pomáhá imunitnímu systému
V roce 1966 probíhal experiment, který zahrnoval tisíc japonských námořníků. Dostávali 2 g Chlorelly denně. Zjistilo se, že nachlazení a chřipky se snížily o 37% oproti ostatní populaci.
• detoxikační pomocník
Řasa je známá především svojí schopností odstraňovat toxiny a těžké kovy z těla. Od roku 1970 je v Japonsku Chlorella součástí detoxikačních systémů. Skupina odborníků ve své studii prokázala, že Chlorella zvýšila vylučování kadmia u pacientů s akutní otravou kadmiem více než 7x.
• má regulační účinky
Řasa je bohatá na vlákninu a přirozeně zvyšuje peristaltiku střev. Tato účinná pomoc při zácpě nemívá projímavé účinky. Výjimkou jsou situace, kdy je to pro tělo nezbytné, ale po odeznění akutní fáze dojde k přirozené regulaci.
• přirozená zásoba energie
Některé poznatky lékařů ukazují na schopnost zvyšovat množství „využitelné energie“. Tato potravina nedráždí, ale spíše přidává množství energie do našich životních rezerv.
• starý přítel lidstva
Řasa provází lidstvo na naší planetě již od počátku. Ale teprve v polovině 20. století tento poklad lidé znovu objevili. Jako příklad uveďme Japonský plán výživy národa, kdy se Chlorella začala přidávat do kojeneckých mléčných produktů, potravin pro školáky a armádu.

 

Koupit zde.